MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De Groof is bewust van haar maatschappelijke functie en neemt hierin ook haar verantwoordelijkheid. Naast de verantwoorde postverzorging sponsort De Groof een aantal goede doelen in haar vestigingsplaats Veldhoven en daarbuiten.

Tour de ville

Vanaf januari verzorgt Tour de Ville de post voor De Groof. Een sportief team van jonge, goed opgeleide fietskoeriers zorgt ervoor dat al onze logistieke vraagstukken met grote zorg, professionaliteit en snelheid worden opgelost.

  • People: fietsen is gezond!
  • Planet: fietsen is goed voor het milieu, voorkomt files en houdt bereikbaarheid in stand!
  • Profit: vervoer per fiets is voordelig!

Zo willen wij als De Groof accountants en adviseurs ook ons steentje bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

www.tourdeville.nl

Tour de Ville

Olaf van den Bergh

De 20 jarige Olaf van den Bergh uit Boxtel heeft een passie voor sport en dan met name het onderdeel atletiek. Het vergt dag in, dag uit veel inzet om zijn dromen en ambities in de atletiek waar te kunnen maken. Zijn doel is uiteindelijk om deel te kunnen nemen aan het grootste sportevenement van de wereld, de Olympische Spelen.

Door zijn vele trainingsuren, talent en doorzettingsvermogen heeft Olaf de afgelopen jaren diverse gouden, zilveren en bronzen medailles gewonnen bij Nederlandse kampioenschappen. In het jaar 2014 heeft Olaf zijn debuut gemaakt in de Nederlandse Selectie 4x400m en was hij officieel voorgeselecteerd voor het EK te Zurich. In deze selectie zal Olaf het komende jaar weer actief zijn, en daarnaast zal hij ook deel uitmaken van de Nederlandse Selectie 4x400m onder 23. Bij de Nederlandse kampioenschappen outdoor (2014) en indoor (2014) heeft Olaf zich als eerstejaars senior kranig weten te weren, indoor heeft hij een bronzen plak behaald en outdoor bemachtigde hij een 5e plek.


Ook dit jaar wensen wij Olaf veel succes bij het trainen en bij zijn wedstrijden. Door middel van deze website als ook via zijn eigen website kunt u op de hoogte blijven van de sportieve prestaties van Olaf. Via het onderdeel "nieuws" worden filmpjes en updates van het trainings- en wedstrijdprogramma van Olaf gedeeld.

Olaf van den Bergh

Update 22 februari 2016:

Het indoorseizoen is al een aantal weken onderweg en Olaf van de afgelopen 4 wedstrijden 3x een persoonlijk record gelopen op de 400 meter:

30-01 Apeldoorn: 48.28 (persoonlijk record!)

06-02 Apeldoorn: 48.07 (persoonlijk record!)

13-02 Gent: 48.88

17-02 Reims (Frankrijk): 47.99 (persoonlijk record!)

Samenloop voor Hoop Veldhoven

Na de eerste twee edities in 2009 en 2012 was De Groof ook in 2015 van de partij. Door middel van dit 24 uurs wandelevenement wordt aandacht gevraagd voor de ziekte kanker. De bedoeling van de SamenLoop voor Hoop is om de ziekte kanker bespreekbaar te maken en om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar de bestrijding van deze ziekte.


De Groof heeft de ziekte kanker helaas ook van heel dichtbij meegemaakt. Onze zeer gewaardeerde collega Riny Lammers heeft op 19 december 2010 haar strijd tegen de ziekte verloren. De deelname van De Groof in 2012 werd dan ook in het bijzonder opgedragen aan deze betrokken en sociale collega. Ons moederke van kantoor.