Accon avm

acconavm verwelkomt De Groof Accountants en Adviseurs

Per 1 december heeft acconavm adviseurs en accountants de collega’s en relaties van accountantskantoor De Groof verwelkomd. De 45 medewerkers komen in dienst van acconavm. Zij blijven hun relaties de vertrouwde service bieden, vanuit hun kantoor in Veldhoven.

Al 80 jaar is De Groof een gevestigde naam voor mkb-ondernemers in de regio Eindhoven. Voor relaties van De Groof betekent de samenwerking met acconavm: nog meer kennis en ervaring waarop ze kunnen vertrouwen. Ook zijn ze nu van harte welkom voor specialistisch juridisch- en hr-advies.

Nog grotere diversiteit aan diensten
Jos Schippers, voorzitter van het directieteam van De Groof: “We kunnen ons dankzij de aansluiting bij acconavm nu echt profileren als een full service-kantoor, met een grote diversiteit aan specialismen. Als we vroeger bepaalde kennis niet in huis hadden, werkten we samen met externe specialisten. Dankzij de aansluiting bij accon■avm hebben we alle expertise direct in de eigen organisatie. Dit zorgt voor nog kortere lijnen. Zo kunnen we onze relaties nog beter en sneller van dienst zijn.”

Welkome aanvulling
De aansluiting van De Groof is een welkome aanvulling op het expertise- en dienstenaanbod van acconavm. Peter Feijtel, voorzitter van de Raad van Bestuur van acconavm: “De Groof is een professionele partij met een rijke historie. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen: De Groof heeft een groot netwerk opgebouwd in de regio Eindhoven en geniet veel vertrouwen van klanten, en ook van de eigen collega’s.”

Welzijn van klanten op #1
De Groof en acconavm passen goed bij elkaar. Feijtel licht toe: “Van oudsher hebben we dezelfde waarden. We gaan allebei voor kwaliteit. En het belangrijkste: het welzijn en succes van relaties staat op #1. Beide partijen blinken uit in betrokken zijn en meedenken met de ondernemer, dankzij de inzet van deskundige medewerkers. Het plaatje klopt.”

Dit beaamt Schippers: “We hebben gekeken naar een partner die goed bij ons past, die hetzelfde DNA heeft. En dat is accon■avm. accon■avm zit door het hele land, maar behoudt altijd de sterke regionale focus. Dat vinden wij erg belangrijk. En we werken allebei hard voor onze klanten, om het allerbeste resultaat te bereiken.”

Een interessante regio
Het kantoor van De Groof bevindt zich in de dynamische tech-regio, nabij Eindhoven. Feijtel: “Dit gebied bruist van de bedrijvigheid. Het is de plek waar interessante initiatieven worden gestart. Er zitten veel bijzondere bedrijven en start-ups, en er komen steeds weer meer bij. De Groof heeft daardoor veel bijzondere bedrijven als klant. accon■avm sluit zich hier graag bij aan!” 

Tot snel
Schippers besluit met een woord tot zijn relaties: “Er blijft exact hetzelfde team collega’s voor u klaarstaan. We verwelkomen u graag weer aan De Run 4210 in Veldhoven. Binnenkort ziet u hier de naam ‘accon■avm’ op de gevel staan. Vanuit ons kantoor kunnen we u vanaf nu nóg meer service bieden. Tot snel!”

Over acconavm adviseurs en accountants
acconavm is dé advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. acconavm heeft ruim 45 kantoren in heel Nederland. Als advies- en kennisorganisatie streven wij ernaar ondernemen duurzamer, aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Met onze eersteklas diensten en advies stimuleren wij ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen.