kwaliteit

Kwaliteit

Wij zijn een accountantskantoor dat zich richt op het midden- en klein bedrijf (MKB). Door onze professionele en betrouwbare werkwijze zijn wij in ruim 80 jaar gegroeid tot een gerenommeerd kantoor. Het bestaansrecht van een accountants- en advieskantoor is het bieden van service, kennis en kwaliteit aan haar cliënten. 

Kwaliteit is pas kwaliteit wanneer u dit als ondernemer zo ervaart. Wij weten dat kwaliteit niet uit handboeken of kwaliteitssystemen komt, maar uit het streven het best mogelijke voor u en uw bedrijf te realiseren. Onze vaste groep van klanten weet hoeveel belang wij hechten aan service.


Daarnaast moet u er op kunnen vertrouwen dat het werk dat De Groof voor u doet van een constante, hoge kwaliteit is. Dat de vaktechnische invulling van het werk naar behoren is, dat de medewerkers de juiste kwalificaties hebben. De Groof is een middelgroot accountantskantoor dat is ingericht op dienstverlening aan kleine en middelgrote organisaties. Ook de verscheidenheid aan soorten medewerkers (zie hiervoor 'team') houdt rekening met de soort cliënten waarvoor we werken.