Diensten

Administratie en Controlling

Samen met u zorgen we ervoor dat uw administratie steeds actueel en op orde is. U kunt ervoor kiezen om de administratie helemaal zelf te organiseren of De Groof kan uw administratie volledig uit handen nemen. In alle gevallen werken we nauw met u samen.

Accountancy

Hoe staat uw bedrijf er precies voor? U krijgt een helder inzicht in uw bedrijfssituatie met behulp van onze accountancydiensten.

Fiscaal

Als ondernemer wilt u natuurlijk zo min mogelijk belasting betalen en uw fiscale risico‘s beperken. Onze fiscalisten optimaliseren uw aangifte en adviseren proactief om alle fiscale voordelen te kunnen benutten.

Salarisadministratie

Uw medewerkers zijn u dierbaar maar de administratie die erbij komt kijken kan een flinke last zijn. De juistheid van uw salarisadministratie is daarbij van groot belang, zowel voor uw bedrijfsvoering als voor diverse controlerende instanties.

Advisering

Van De Groof mag u meer verwachten dan alleen cijfers en rapportages. Misschien is ons belangrijkste werk wel het adviseren van onze cliënten op basis van die cijfers en overzichten. En dat zowel op uw verzoek als proactief. Wanneer wij redenen of ontwikkelingen constateren die voor uw onderneming van belang kunnen zijn, informeren wij u.